...reacties van familie

"Hallo dames en heren, heel hartelijk dank voor de warme deken die mijn vader en wij, als familie, van jullie gekregen hebben. We hebben het als zeer waardevol ervaren."

"Lieve allemaal, heel hartelijk bedankt voor de liefdevolle verzorging van onze moeder en oma! We hebben dit als een warme deken ontvangen."

"We hadden geen betere plek kunnen wensen voor de laatste dagen van onze vader en vriend. Wat zijn jullie zorgzaam en lief zodat we zonder zorgen van hem afscheid hebben kunnen nemen. Heel erg bedankt voor alles!"

"Lieve mensen, heel veel dank voor de zorgvuldige en liefdevolle benadering en zorg voor onze broer en zwager tijdens de laatste dagen van zijn leven. En ook voor ons familieleden was er veel warmte en zorg! Dank daarvoor!"

"Lieve iedereen, ik wil een iedere, die zo vol met liefde heeft gezorgd voor mijn lieve moeder hartelijke danken. Wat heb ik jullie liefde en zorg, als een warm bad gevoeld. Deze week was zeer speciaal voor mij, en zeker ook voor mijn moeder. Ik wens jullie nog heel veel goede jaren toe in dit prachtige werk wat jullie doen. Jullie geven heel veel warmte en liefde."

Zie reacties direct uit dagboek