• Indicatie en opname

Indicatie en opname

Aanmelden
U kunt zich persoonlijk aanmelden of een naaste doet dit voor u. Ook uw huisarts, het ziekenhuis of de thuiszorg kan bemiddelen. Leeftijd, levensovertuiging en culturele achtergrond spelen geen rol bij de beoordeling of u in aanmerking komt. Het is altijd mogelijk om vooraf een informatief gesprek te hebben en een rondleiding te krijgen.

Voor opname kunt u contact opnemen met Nelly van der Does, manager (mobiel 06-41347827) of Louise Drabbe, coördinator (06-23267137).
Wij zijn gevestigd in Hofwijck, Hazenboslaan 38, 2341 SC Oegstgeest en zijn bereikbaar onder telefoonnummer 071 5162 560.

Indicatie
Er is een indicatie nodig voor een levensverwachting van minder dan drie maanden. Uw huisarts of uw specialist in het ziekenhuis regelen dat.

Indicatie is nodig om de zorg betaald te krijgen uit de Zorgverzekeringswet. Helaas zijn er ook regels en kosten. Voor u en voor ons. Natuurlijk willen wij daar graag bij helpen. Hoe dat zit vindt u terug op deze website onder het kopje Vergoeding en zorgkosten.

Opname
Als het besluit is genomen en de aanvraag rond is, maken we over het moment van opname en wat er allemaal bij komt kijken samen zorgvuldige en concrete afspraken in een zorgovereenkomst.