• Welke werkzaamheden

Welke werkzaamheden

De geschoolde vrijwilligers in ons hospice werken samen met de verpleegkundigen in de zorg naar de gasten. Zij doen dit werk met veel warmte en bezieling.

Naast de zorg moet, om een huis draaiende te houden, ook ander werk worden verricht. Ook hiervoor doen we een beroep op vrijwilligers met verschillende kennis en ervaring.

Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan

Het huishouden koffie zetten, bloemen verzorgen of ramen zemen. En al het andere wat in een gewoon huishouden ook moet gebeuren
Koken elke dag staat er een verse en smakelijke maaltijd op tafel voor gasten, mogelijk naasten. Niet alleen het bereiden, ook de ideeën daarvoor zijn belangrijk
IT de verantwoordelijkheid voor het computersysteem, wifi, social media en deze website
Onderhoudsklussen van het ophangen van een schilderij tot het vervangen van een lamp, alles wat klein onderhoud betreft.
Administratie ondersteunen in administratieve taken.

Vrijwilliger zijn is, zoals het woord zegt, vrijwillig, maar niet vrijblijvend.
We rekenen op een regelmatige basis - minimaal vier uur per week - om zo de continuïteit van ons huis en haard te waarborgen. De vrijwilligers worden volgens een rooster ingedeeld in blokken van vier uur: 8.00 – 12.00 uur, 10.30 - 14.30 uur, 14.00 – 18.00 uur en 17.00 – 21.00 uur.